BSO Ammerzoden

KDV Pippi biedt een veilig en vertrouwde omgeving voor kinderen. Wij bieden in Ammerzoden zowel opvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een veilig klimaat op de groep is de belangrijkste voorwaarde voor de verdere ontwikkeling van uw kind. Een kind moet zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn op de groep. Om dit te waarborgen heeft Pippi een passende werkwijze ontwikkeld. Ons beleid is erop gericht om een constante kwaliteit van dienstverlening te waarborgen.

Ons beleid is erop gericht om een constante kwaliteit van dienstverlening te waarborgen. Omdat wij het heel belangrijk vinden om u en uw kind te leren kennen, vindt er eerst een oriënterend gesprek plaats voordat u uw kind aanmeldt. Wij willen heel graag weten wat u belangrijk vindt en hoe wij samen met u de best mogelijke opvang voor u en uw kind kunnen verzorgen in de gemeente Ammerzoden.

Tijdens dit gesprek krijgt u tevens een rondleiding in het dagverblijf op de groep, zodat u de sfeer van onze locatie kunt proeven. Ook ontvangt u de nodige informatie wat betreft de groep, de groepsgrootte, kosten, openingstijden, visie en de oudercommissie. Daarnaast zal er antwoord gegeven worden op al uw vragen.

Op onze locatie in Ammerzoden bieden wij tevens KDV en BSO aan.

Kinderdagverblijf Pippi heeft ook locaties in Rosmalen, Heesch, Hedel, Ammerzoden en Oss.

Openingstijden

Ammerzoden
Maandag t/m vrijdag
7:00 – 19:00

Flexibele Opvang

Wij maken het u zo makkelijk mogelijk!

Gezondheid

Veiligheid, beweegkriebels en biologische voeding

Stel uw vraag

    Contact Informatie

    Telefoonnummer

    Adresgegevens

    ‘t Bussche Kempke 2
    5324 AC Ammerzoden